Meny Stäng

Det här är Green Umeå

Green Umeå skapades på initiativ av Umeå kommun – men bygger framför allt på ett samarbete mellan lokala företag och organisationer. Det är ju faktiskt när många bidrar med litegrann som små steg blir till stora förbättringar!

Norra Sveriges invånare, organisationer, grupper och föreningar är miljömedvetna, och det finns massor av vilja och engagemang. Vi tror att medskapande, jämställdhet och mångfald är nyckeln till en grönare framtid, därför samlar Green Umeå nu alla som tror på hållbar utveckling och vill bidra med sin del. Var för sig har vi kommit olika långt, och det finns mycket kvar att göra. Tillsammans kan vi bli ännu bättre!

Vill du vara en del av Green Umeå?

I den här guiden kan du läsa mer om kriterierna för att vara med och du hittar några exempel som du kan använda dig av i din egen kommunikation.

När ni beslutat er för att bli en del av Green Umeå är det bara att fylla i ett enkelt formulär och skicka in ansökan. Redaktionsrådet för green.umea.se ser sedan över ansökan och kontaktar er med en bekräftelse inom ett par veckor.

Bidrar du och ditt företag, din organisation eller din förening till ett grönare Umeå? Vill du bli en del av Green Umeå?

Varmt välkommen med din ansökan!